montaj pavaj, borduri, rigole, pavele, nivelare pavaj, pavaj.ro

Montaj Pavaj, Pavaj
    Certificari SRAC
DEVIZA NOASTRA - SIMBOLUL CALITATII
Firma noastra produce pavaj de cea mai buna calitate, fapt atestat de AGREMENTUL TEHNIC NR. 051-04/074-2001, eliberat de Comisia de Agrement Tehnic in Constructii.
Certificare produse 92 Certificare produse 93
Nu ezitati sa ne calcati !
Montarea Pavajului
  despre noi
   Societatea STEFYCAS Societatea SC STEFYCAS IMPEX SRL

  SUNTEM O SOCIETATE PRODUCATOARE DE PAVAJ, DALE SI ELEMENTE ADITIONALE. IN URMA UNOR EXPERIENTE PROASTE PE CARE CLIENTII NOSTRI AU AVUT-O IN CEEA CE PRIVESTE MONTAJUL AM LUAT HOTARAREA SA VENIM IN SPRIJINUL ACESTORA, NU NUMAI SA-I INFORMAM CUM SE MONTEAZA PAVAJUL, CI SA NE APUCAM DE LUCRU EXECUTAND LUCRARI LA CHEIE IN CEEA CE PRIVESTE PUNEREA IN OPERA A PRODUSELOR NOASTRE.
  TREABA A MERS FOARTE BINE, CLIENTII AU FOST FOARTE MULTUMITI. CLIENTII NE-AU EXPLICAT LA FATA LOCULUI CEEA CE DORESC SI ECHIPA NOASTRA A ADUS IMAGINATIA LOR PE ALEIILE PE CARE CALCAU. AVANTAJUL CLIENTULUI ESTE DUBLU.

 SOCIETATEA NOASTRA ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU PRODUSUL PE CARE IL VINDE, DAR PRIN MONTAJUL CORECT PE CARE IL EXECUTA, SI IL GARANTEAZA PARTICIPA LA LUNGIREA VIETII LUCRARII PE CARE SI-A DORIT-O ATATA DE MULT. IN CONCLUZIE SOCIETATEA NOASTRA DA GARANTIE SI LA MONTAJ.

  DESPRE NOI NU VREM SA VA SPUNEM FOARTE MULTE, AR INSEMNA SA NE REPETAM, ACCESATI SAITUL WWW.PAVAJ.RO SI AFLATI TOTUL DESPRE FIRMA NOASTRA SI VA DECLARAM CA SUNTEM INCANTATI CA ATI ACCESAT SAITURILE SOCIETATII. DORIM SA COLABORAM.

SC STEFYCAS PRODUCE, ADUCE SI MONTEAZA
SUB DEVIZA „SIMBOLUL CALITATII”

  Societatea noastra produce pavaj si elemente aditionale de cea mai buna calitate, fapt atestat de societatea de certificare a calitatii „SRAC CERT SERV”

Informatii societate:
SC STEFYCAS IMPEX SRL
J40/24733/1993, CUI RO4901132, capital social 1000 lei
SEDIUL SOCIAL:BUCURESTI, SECTOR 3, ALEEA MADARASI NR.52
PUNCT DE LUCRU - COMUNA 1 DECEMBRIE JUD.ILFOV

» sus 
Copyright STEFYCAS IMPEX SRL, 2007-2018